19. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi

25 - 27 Ekim 2018 tarihinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Beylikdüzü / İSTANBUL ’da TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi (METEM) tarafından düzenlenen 19. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi, sürekli gelişerek tüm sektörü kucaklayan ve bu alanda ülkemizde yapılan en kapsamlı uluslararası etkinliktir.

19. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresinde İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünden öğretim üyemiz Prof. Dr. Gökhan ORHAN Kongre Organizasyon Komitesinde ve Doç. Dr. Cem KAHRUMAN, Doç. Dr. Derya DIŞPINAR ve Dr. Öğr. Üyesi Gökçe HAPÇI AĞAOĞLU Kongre Yürütme Kurulu Üyeleri olarak yer almaktadır.

Meslekle ilgili dünyadaki bilimsel-teknolojik ticari gelişmelerin, araştırma sonuçlarının, yeni ürünlerin ve tasarımların paylaşımı için bir platform sağlayan kongrede teknik oturumlara, uzmanlar tarafından sunulan çağrılı bildirilere de yer verilmiştir.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Prof.Dr. GÖKHAN ORHAN, Prof.Dr. İBRAHİM YUSUFOĞLU, Prof.Dr. SUAT YILMAZ, Prof.Dr. ŞERAFETTİN EROĞLU, Doç.Dr. ALİYE ARABACI, Doç.Dr. CEM KAHRUMAN, Doç.Dr. DERYA DIŞPINAR, Dr.Öğr.Üyesi AHMET ORKUN KALPAKLI, Dr.Öğr.Üyesi GÖKÇE HAPÇI AĞAOĞLU, Dr.Öğr.Üyesi MELEK CUMBUL ALTAY, Dr.Öğr.Üyesi NURAY BEKÖZ ÜLLEN, Dr.Öğr.Üyesi SEDAT İLHAN, Arş.Gör.Dr. AZADE YELTEN YILMAZ, Arş.Gör.Dr. ERAY ERZİ, Arş.Gör.Dr. MERT ZORAĞA, Arş.Gör. CEMAL ASLAN, Arş.Gör. ELİF GÜLOĞLU 12 sözlü sunum ve 20 poster sunumuyla kongreye katılım gerçekleştirmişlerdir.

Bu kongre ile eş zamanlı olarak,
ANKIROS 2018, 14. Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı,
ANNOFER 2018, 13. Uluslararası Demirdışı Metaller Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı,
TURKCAST 2018, 8. Döküm Ürünleri İhtisas Fuarı ve
Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği tarafından
10. Uluslararası Ankiros Döküm Kongresi de düzenlenmiştir.