2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) İle Fakültemiz Programlarına Yerleşen Adaylar İçin Kayıt Kılavuzu

Sevgili Öğrencimiz,

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Ailemize  Hoş Geldiniz.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında Fakültemize ilk defa kayıt yaptıracak öğrencilerimizin kesin kayıt işlemleri “İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa YKS-2018 Kayıt Kılavuzu”nda belirtilen esaslara göre yapılacaktır.

Kayıt işlemlerinin hatasız ve süratle gerçekleşmesi için bu Kılavuzu dikkatle inceleyerek istenilenleri eksiksiz yapmanız gerekmektedir.

Fakültemizi tanımanız ve uyum sürecini hızlandırmanız amacı ile  Birimlerimiz tarafından düzenlenecek oryantasyon programına katılımınızı bekliyoruz.

Tercihinizden dolayı sizleri kutluyor, başarılı ve mutlu bir üniversite öğrenciliği geçirmenizi diliyoruz.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

Kılavuz İçin  TIKLAYINIZ.