DUİM-Denizcilik Kulübü “2018 Güz Denizcilik Kariyer Günleri”

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Deniz Ulaştirma İşletme Mühendisliği Denizcilik Kulübü tarafından organize edilen 2018 Denizcilik Güz Kariyer Günleri 20-21 Kasım 2018 tarihlerinde Mühendislik Fakültesi A Blok Konferans Salonunda Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gökhan KARA başkanlığında gerçekleştirildi.

Kariyer günleri kapsamında iki gün süren etkinlikde denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmalardan sektör durumu, sektörün beklentileri ve öğrencilerimizin bu beklentileri karşılayabilmesi için eğitimlerini nasıl şekillendirmesi gerektiği gibi konulara değinilmiştir. Ayrıca denizde emniyetin önemi, çalışma ortamında işveren, yönetici ve işçi arasındaki ilişki ve kariyer basamaklarini çıkarken izlenecek yol ve dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında katılımcı firmalar tarafından bilgilendirme oturumları gerçekleştirilmiştir.
Katılımcılara plaket takdimi ile birlikte kariyer günleri tamamlanmıştır.