22. Makine ve Teknoloji Günleri

​ “22.Makine ve Teknoloji Günleri ” etkinliği, 4-5-6 Aralık 2018 tarihlerinde Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. ALİ RIZA BERKEM konferans salonunda düzenlenecektir.

Geçmişten günümüze, sektörde önem arz eden kişileri ve kuruluşları, üniversite sanayii iş birliği platformunda bir araya getirmeyi hedef alan etkinlik; Otomasyon, Otomotiv, İklimlendirme, Enerji, Biyomekanik, Endüstriyel Uygulamalar ve Savunma Sanayi alanlarında, Seçkin Firmaların Yöneticileri ve Uzmanların katılımı ile gerçekleşecektir.

Etkinlik süresince çekilişlerle hediyeler dağıtılacak olup katılım sertifikaları verilecektir. Düzenlemiş olduğumuz etkinliğimize, tüm öğrenci ve öğretim üye/elemanlarımızın katılımını bekliyoruz. Sizleri aramızda görmekten kıvanç duyacağız.

Organizasyon: Makine Mühendisliği Teknolojileri Kulübü
İletişim:www.mmtk.org