Mezuniyet İçin Üç Ders Sınavı hk.

Mezuniyet için üç ders sınavı: Kayıtlı olduğu diploma programındaki eğitimini tamamlayan ancak mezuniyet için en fazla üç derse kadar başarısız (FF) dersi bulunan öğrenciler veya bütün derslerden başarılı olmasına rağmen mezuniyet için gerekli AGNO koşulunu sağlayamayan öğrenciler için, yarıyıllık ya da yıllık olmasına bakılmaksızın bütünleme sınavlarının bitiş tarihinden itibaren on beş iş günü içerisinde yapılan sınavdır. Mezuniyet için aranan AGNO’yu sağlamak amacıyla yapılan sınavlara ancak DD veya DC notu alınan derslerden girilebilir. Daha önce alınmamış veya devamsızlıktan kalınan ders/dersler için üç ders sınavı hakkı yoktur. Mezuniyet için üç ders sınavı her yarıyıl için bir defa açılır.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Mezuniyeti İçin Üç Ders Sınavı    08-09 Temmuz 2019 Tarihleri Arasında Bölüm Başkanlıkları Tarafından Yapılacaktır. Üç Ders Sınavına Girecek Öğrencilerin 29 Haziran 2019 Cuma Günü Mesai Bitimine Kadar Dilekçeyle Öğrenci İşleri Bürosuna Başvurmaları gerekmektedir.